eee

Juryns motivering: Jenny Hansson har varit drivande i att väcka upp en slumrande verksamhet som nu lockar till sig hundratals barn och ungdomar till stallet. Jenny har ett mod och engagemang som gör att alla känner sig hemma i klubben. Jenny Hansson är Årets Unga Eldsjäl 2011.

Juryns motivering: Ett ledarskap som genomsyras av kärleken till tennisen gör att Magnus Ennerberg gläds lika mycket åt sina elitspelares resultat som sina yngstas framsteg. Magnus inspirerande sätt gör att varje spelare att själv vill driva sin utveckling. Magnus Ennerberg är Årets Manliga Ledare 2011.

Juryns motivering: Marcus Burman har att äkta engagemang för sin sport där han delar med sig både av sin värme och sina kunskaper till sin omgivning. För varje år tar han ett stort kliv framåt i sin domarkarriär men aldrig på bekostnad av någon annan. Marcus Burman är Årets Domare 2011.

Juryns motivering: Trots ett enastående glatt humör, en energi utöver det vanliga och oräkneliga idéer är ändå Bella Rodhelinds främsta egenskap hennes förmåga att se och lyfta fram det unika i varje medmänniska. Ann Rodhelind är Årets Kvinnliga Ledare 2011.