eee

Juryns motivering: Isadora Petkovic är en mycket omtyckt, talangfull och målmedveten domare som siktar på en internationell karriär. Hon har ställt alltid upp och dömt för sin förening Högsbo Basket och har redan vid ung ålder visat att hon med stor auktioritet klarar av att döma tuffa seniormatcher. Isadora Petkovic tilldelas Det Svenska Idrottsledarpriset 2006 i kategorin Årets Unga Domare.

Juryns motivering: Ewa Widell i Marstrands KIBK har under tretton år tränat en grupp tjejer som fortfarande har roligt och spelar tillsammans. Med en positiv attityd och en sann vilja att utveckla sina spelare både på och utanför plan är hon ett utmärkt föredöme för sin omgivning. Ewa Widell är Årets kvinnliga ledare.

Juryns motivering: Med stor kreativitet, ett brinnande engagemang och ett varmt hjärta har Olle Davidssons handlingskraftiga engagemang i Kvarnsvedens IK gjort att den lilla dalaklubben har en blomstrande verksamhet som engagerar hela orten. Olle Davidsson tilldelas Det Svenska Idrottsledarpriset i kategorin Årets Eldsjäl 2006.